Şarjım Bitti Derdine Son

Mophie Mophie Juice Pack Air telefonunuza hem koruma hem ek batarya gücü sağlıyor.

[

Cep telefonlarının](http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=289193&bid=84113) hayatımıza kattığı sayısız kolaylığın yanında getirdiği bir de sıkıntı var: Ya şarjım biterse endişesi... Hepimizin başına gelmiştir, tam biriyle buluşmak üzereyken telefon edememek, çok önemli bir haber beklerken size ulaşılamaması veya tatilde çektiğiniz fotoğraflar ya da dinlediğiniz müzik yüzünden plajın ortasında iletişimsiz kalmak… Artık iPhone kullanalar için bu endişenin bir çözümü var.

Mophie Juice Pack Air telefonlarınıza ek batarya gücü sağlıyor üstelik bunu telefonunuzu koruyarak gerçekleştiriyor. Nasıl mı?

Reklam
Reklam

İlk bakışta herhangi bir koruyucu kılıfa benzeyen [

Mophie Juice Pack Air](http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=289193&bid=84113), içinde ek ve akıllı bir batarya barındırıyor. iPhone’unuzun şarjı ve iTunes’u ile direkt olarak senkronize olan bu akıllı kılıf telefonunuzun bataryasından önce ilk olarak kendi bataryasını devreye sokuyor ve konuşma süresini yaklaşık 2 kat uzatıyor. Telefonunuzun konuşma ve video izleme süresini 5,5 saat, müzik dinleme süresini ise 20 saate kadar uzatan Mophie Juice Pack’in lityum polimer bataryasını ise dilediğiniz zaman tekrar şarj ederek iletişiminizdeki sınırları ortadan kaldırabiliyorsunuz. Kauçuk gövdesi sayesinde aynı zamanda telefonunuzu darbelere ve küçük kazalara karşı koruyan Mophie Juice Pack Air, 127 x 62 x 16.5 mm boyutlarında ve sadece 384 gr ağırlığında.

Fakat Türkiye'ye çok yeni gelen bu ürünün [

orjinalini](http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=289193&bid=84113) bulmakta zorlanabilirsiniz. Bunun için bonubon.com'u ziyaret etmenizi öneriyoruz. Piyasa fiyatı 140 TL olan bu ürünü Doğuş Grubu şirketlerinden bonubon.com’da 69 TL’ye bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam