Şarjör, Işaret Fişekleri Ve Mermiler Adliye Taşınırken Kalmış

Çağatay KENARLI / İstanbul, Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması yapan işçiler, saat 10.30 sıralarında 12 şarjör, 24 işaret fişeği ve

Çağatay KENARLI / İstanbul, Eski İstanbul Adliyesi'nde tadilat çalışması yapan işçiler, saat 10.30 sıralarında 12 şarjör, 24 işaret fişeği ve çeşitli silahlara ait mermiler bulmuştu. Olay yerine gelen Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, mühimmatları alarak, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne götürdü.
Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bulunan şarjör, işaret fişeği ve mermilerin, adliye binası taşınırken bodrum katında bulunan adli emanet odasından kaldığı tahmin ediliyor.
Yapılan inceleme sonrasında, malzemelerin eski olduğu ve tahrip güçlerini yitirdiği tespit edildi. Emniyet yetkililerinin çalışması devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: