Şarkıcı Hamiyet’e Evlilik Teklifi

Şarkıcı Hamiyet, konser vermek için geldiği Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde Belediye Başkanı Hasan...

Şarkıcı Hamiyet, konser vermek için geldiği Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde Belediye Başkanı Hasan Uslu tarafından evlilik teklifi aldı.

Turistik Atakent beldesinde düzenlenen 13. Uluslararası Kum, Su Sporları ve Kültür Festivali, Hamiyet’in konseriyle sona erdi. Atakent plajı girişinde kurulan platformda sahne alan Hamiyet, alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu ve Hamiyet arasında ise sahnede ilginç diyaloglar yaşandı. İki defa evlenip boşandığını, her iki evliliğinden birer çocuk sahibi olduğunu belirten Hamiyet’e Başkan Hasan Uslu, Atakent’e yerleşip sakin bir yaşam sürmesini, gerektiğinde kendisine koca bulabileceğini, bulunmadığı takdirde evlilik teklifi yapabileceğini söyledi. Şarkıcı Hamiyet, bu espriye teklifi düşünmek için zaman istediği yanıtını verdi.

Reklam
Reklam

Sevilen şarkılarını seslendiren Hamiyet’e konser sonunda Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: