Şarkîkaraağaç Körfez Dershanesi Öğrencilerine Moral Pastası

Isparta Şarkikaraağaç Körfez Dershanesi, öğrencilerine sınav öncesi moral pastası ikram etti. Bu hafta ve haftaya...

Isparta Şarkikaraağaç Körfez Dershanesi, öğrencilerine sınav öncesi moral pastası ikram etti. Bu hafta ve haftaya yapılacak SBS ve LYS sınavlarına girecek öğrenciler ile bir araya gelen dershane öğretmenleri, sınava girecek öğrencilerine başarı temennisinde bulundu.

Körfez Dershanesi Müdürü Emin Aksoy, öğrencilere yaptığı konuşmada, bir yıl süren eğitim maratonunun sonuna geldiklerini ve bu maratondan bütün öğrencilerin istedikleri sonuca ulaşacağına inandıklarını söyledi. Şarkîkaraağaç Körfez Dershanesi olarak kendilerini sürekli yenilediklerini belirten Aksoy, ”Siz kıymetli öğrencilerimize gelecek yıl bütün sınıflarımızda akıllı tahta sistemine geçileceğinin müjdesini vermek istiyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz