Şarkışla Belediye Başkanı Gültekin'in Ramazan Ayı Mesajı

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gültekin mesajında, 11 ayın sultanı olarak bilinen ramazan ayının 7'den 77'ye tüm Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirtti. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkısı olduğunu ifade eden Gültekin, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir ramazan ayını daha tüm Şarkışlalılarla birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, hep bir kardeşçe, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Tüm Müslümanların ortak düşünce ve değerlerde buluşturan ramazanda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: