Şarkışla Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesi hizmete girdi

Şarkışla Devlet Hastanesi'nde 6 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmete girdi.

Şarkışla Devlet Hastanesi'nde 6 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmete girdi.

Şarkışla Devlet Hastanesi Müdürü Arif Bağcı, yaptığı açıklamada, Şarkışla, Altınyayla ve Gemerek insanının özlemle beklediği yoğun bakım ünitesinin hizmete girdiğini söyledi.

Şarkışla Devlet Hastanesi'nde açılan birinci kademe 6 yataklı yoğun bakım ünitesiyle hizmet kalitesinin daha da artacağını vurgulayan Bağcı, şunları kaydetti:

"6 yataklı yeni yoğun bakım ünitemizde yaşamsal risk doğurabilecek tıbbi durumlar yakın takip edilmektedir. Solunum yetmezliği dışındaki komplike olmayan, akut gelişen tek organ yetmezlikleri, diyaliz gerektirmeyen akut böbrek yetmezliği, stabil kronik böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği, hafif seyreden karaciğer yetmezliği, transfüzyon gerektirmeyen kanamalar, cerrahi sonrası yakın takibi gerektiren hastalar, komplike olmayan psikiyatrik ve nörolojik acil vakalar için yoğun bakım ünitemiz hazır durumda."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz