Şarkışla Kaymakamı Gül Göreve Başladı

Şarkışla Kaymakamlığı'na atanan Davut Gül göreve başladı.

Şarkışla Kaymakamlığı'na atanan Davut Gül göreve başladı.

Eski kaymakam Abdullah Uçgun'un Niğde Vali Yardımcılığı'na atanmasının bu göreve atanan Gördes Kaymakamı Davut Gül, dün gece ilçeye geldi. Sabahın erken saatlerinde Kaymakamlığa gelen Gül, ilçe protokolüyle tanıştı, işbaşı yaptı.

Kendisinden önce burada görev yapan kaymakamlara teşekkür eden Gül, Abdullah Uçgun'un dönem arkadaşı olduğunu belirterek "Her şeyin güzelini yakalamak ve Şarkışla'ya yakışanı yapmak için burada hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Çünkü burası, Türkiye'nin göbeği, Sivas'ın en büyük ve en gelişmiş ilçesi, ozanlar diyarı, Yazıcıoğlu'nun memleketi, yükümüz ağır ancak sizlerde gördüğüm enerjiyle bu yükün altından kalkacağımıza güvenim tamdır. Bu vesile ile sizlere ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Davut Gül'e makamında ziyaret bulunan Belediye Başkanı Kasım Gültekin, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydı, AK Parti ve BBP ilçe yöneticileri ve daire amirleri, yeni görevinde başarılar diledi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz