Şarkışla'dan Kısa Kısa

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde etkili olan yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Bu nedenle bazı cadde ve sokaklarda su birikinteleri oluştu.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde etkili olan yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Bu nedenle bazı cadde ve sokaklarda su birikinteleri oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. - AK Parti Siyaset Akademisi AK Parti Şarkışla İlçe Başkanlığının düzenlediği Siyaset Akademisi'ne Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Eravcı konuşmacı olarak katıldı. Aşık Veysel Kültür Merkezi'ndeki eğitim kapsamında, Çağırıcı ve Eravcı, katılımcılara belediyecilik ve uluslararası ilişkiler konularında bilgiler aktardı. Programa AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, Cemel Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, AK Parti Şarkışla Kadın Kolları Başkanı Sadegül Acar katıldı. - Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilgiç'ten aşçılık kursuna ziyaret Şarkışla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bilgiç, aşçılık kursunu ziyaret etti. Bilgiç, Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde açtıkları kursun 42 kişinin alanında yetişmesini sağlayacağını belirterek, "Eğitimler ekim ayında sona erecek. Alınacak sertifikalarla kursiyerler kolaylıkla iş bulabilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: