Şarkışla'da 4+4+4 Eğitim Sistemi Tanıtıldı

Şarkışla ilçesinde, 4+4+4 eğitim sistemi tanıtıldı.

Şarkışla ilçesinde, 4+4+4 eğitim sistemi tanıtıldı.

Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cengiz Şenol, Aşık Veysel Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, önümüzdeki yıl uygulanacak eğitim sistemini tanıttı.

Yeni sistemde 66 ayını dolduran çocukların okula kaydının yapılacağını anlatan Şenol, 60-66 aylık çocukların da velinin isteği yönünde kayıtlarının yapılacağını belirtti.

Şenol, okullarda oluşturulacak kayıt kabul komisyonunun hassasiyetle çalışmalarını beklediklerini ifade ederek, bu yıl 4'üncü sınıftan 5'inci sınıfa geçen öğrencilerin e-okul üzerinden kayıt yaptırabileceklerini söyledi. Şenol, okulların fiziki ortamlarının öğrencilerin yaş ve seviyesine uygun olarak düzenleneceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz