Şarkışla'da Eğitime Destek Veren Esnafa Plaket

SİVAS (AA) - Şarkışla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin idarecileri, yaptığı yardımlarla öğrencilerin çeşitli ihtiyacını karşılayan esnafa plaket verdi.

SİVAS - Şarkışla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin idarecileri, yaptığı yardımlarla öğrencilerin çeşitli ihtiyacını karşılayan esnafa plaket verdi. Okul müdürü Muhittin Alkan ve müdür yardımcısı Seyfullah Aydoğan, hayırsever esnaf Bülent Fırat'ı işyerinde ziyaret etti. Eğitime verdiği destekten dolayı Bülent Fırat'a teşekkür eden Alkan, Fırat'ın oğlu Evren Fırat'a plaket verdi. Fırat, ziyaret ve plaket almanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, eğitimin her çağda ve her nesil için önemli olduğunu vurguladı. Müesseselerin geçici, insanların eğitimlerine yapılan katkının ise ebedi olduğunu ifade eden Fırat, her zaman eğitime katkı sağlamayı istediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz