Şarkışla'da Elektrik Sorunları Görüşüldü

SİVAS (AA) - Şarkışla şlçesinde Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ali Cesur başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilçenin elektrik sorunları görüşüldü.

Şarkışla şlçesinde Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Ali Cesur başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilçenin elektrik sorunları görüşüldü. Toplantıda, ilçeye kesintisiz elektrik sağlanması ve elektrik enerjisini daha iyi noktalara taşınabilmesi için yapılması gerekenler hazırlanan sunumlar gerçekleştirildi. Toplantının ardından Akçakışla yolu üzerinde bulunan elektrik dağıtım binasının denetimi, Yıldırım Mahallesindeki yapımı biten toplu konutlar ve yapımına başlanacak konutların keşifleri yapıldı. Elektrik şebekesi olarak yapılması gerekenler yerinde incelenerek bir an önce yapımının başlatılacağı belirtildi. Cesur ve beraberindekiler daha sonra Kaymakam Davut Gül'ü ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin’i makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde ÇEDAŞ’ın ilçede yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar anlatılarak Gül ve Gültekin’in görüşleri alındı. Cesur, şehir meydanının aydınlatma işini de yapacaklarını belirterek, ilçede artık elektrik kesintisinin de yaşanmayacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: