Şarkışla'da "İlköğretim Haftası" Etkinlikleri

Şarkışla'da, "İlköğretim Haftası" etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda program düzenlendi.

Şarkışla'da, "İlköğretim Haftası" etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda program düzenlendi.

Programa, İlçe Kaymakamı Davut Gül, Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Mustafa Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kılıç, programda yaptığı konuşmada, eğitime değer vermenin, çağdaş toplum olmanın en temel ve vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, "Bunu başaramayan toplumların kaderi, geri kalmışlık noktasında kalın çizgiler içinde kalmak olacaktır. Amacımız bilgiyi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen, insanların ortak değerleriyle bezenmiş, dinamik, kendisine güveni olan bir nesil yetiştirmek olmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve skeçler sergilendi.

Törenin ardından Gül ve protokol üyeleri, bir ana okulunu ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: