Şarkışla'da Kaldırım Yenileme Çalışmaları

Şarkışla Belediyesi, kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Şarkışla Belediyesi, kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Kasım Gültekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kaldırım düzenlemelerinde, mevsim şartlarına uygun taş araştırması neticesinde andezit taş uygulamasına geçtik" dedi.

Bu yıl 15 bin metrekare alanda kaldırım yenileme çalışması yapacaklarını ifade eden Gültekin, "Sanayi Caddesi" olarak bilinen Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Daha önceden karo ve kilit parke döşenmiş kaldırımlarda yenileme çalışması yapmayacaklarını belirten Gültekin, betonları zamanla deforme olmuş, yayaların yürürken zorlandığı kaldırımlarda çalışma yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kaldırım çalışmalarında halkın yoğun olduğu bölgelere öncelik verdiklerini ifade eden Gültekin, kaldırımları yaşlı ve engellilerin rahatça kullanabileceği şekilde düzenleyeceklerini belirtti.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: