Şarkışla'da Lise Öğrencilerine Yönelik Konferans Düzenlendi

Şarkışla ilçesinde, lise öğrencilerine "Yarın Çok Geç Kalmadan" adlı konferans verildi.

Şarkışla ilçesinde, lise öğrencilerine "Yarın Çok Geç Kalmadan" adlı konferans verildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde Atatürk İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda konferans düzenlendi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, gençlerin hangi yollarla suç ve terör örgütlerine çekildiği konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Sinevizyon eşliğinde bilgilerin aktarıldığı konferansta, öğrencilere terör örgütleri ve faaliyetleriyle dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı.

Reklam
Reklam

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü görevlileri de öğrencilere bilişim suçları hakkında bilgi verdi. Konferansı 370 öğrenciyle İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, polis memurları ve öğretmenler takip etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: