Şarkışla'da Otomobilin Çarptığı Bisikletli Öğrenci Öldü

Şarkışla ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli öğrenci öldü.

Şarkışla ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli öğrenci öldü.

Şarkışla İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Enes Özel (14), öğle yemeğini yedikten sonra evlerinden bisikletiyle okula gitmek üzere yola çıktı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bisikletiyle seyir halindeki Özel'e, Şarkışla Belediye binası önünde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, arkadan gelen M.Ç. yönetimindeki 58 ER 387 plakalı otomobil çarptı.

Yol kenarındaki trafik işaret direğiyle otomobil arasında sıkışan Özel, bulunduğu yerden vatandaşlarca çıkarılarak yoldan geçen bir araçla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özel'in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Özel'in ailesi ve yakınları, gözyaşlarını tutamadı.

Otomobil sürücüsü M.Ç'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu arada, kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz