Şarkışla'dan kısa kısa

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü, Şarkışla ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü, Şarkışla ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında, Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ağaçlı, beraberindekilerle Kaymakam Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Kaymakam Uçgun, Alaağaçlı'nın Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, hem kendisinin hem de vatandaşların Şarkışla'da görev yapan polis memurlarından memnun olduğunu belirtti.

Alaağaçlı da, Kaymakam Uçgun'a teşekkür ederek, "Bizim için de vatandaşın düşünceleri gurur kaynağımızdır. Şarkışla halkına bizleri aileden gördükleri için özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Garnizon Şehitliği ve Garipler Mezarlığı'nda bulunan şehit mezarları ziyaret edildi. İlçe müftüsü Mehmet Cingöz'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim'in ardından dua edildi.

-Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Şarkışla'da anaokulu yapacak-

Ses sanatçısı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin proje koordinatörü Erkan Koç, ilçeye yapılacak anaokulunun alanında incelemelerde bulundu.

Koç, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun'a da yapılması planlanan anaokulu hakkında bilgi verdi. Yer konusunda kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Koç, okulun yapılacağı alanda incelemelerde bulunduğunu, alanın çok güzel olduğunu ifade etti.

Uçgun da, her zaman desteği hazır olduklarını belirterek, "İnşallah proje hayata geçer ve açılışını da Temmuz ayında gerçekleştireceğimiz Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali'nde yaparız. Gülben Ergen'i de o açılışta aramızda görmek isteriz" dedi.

-İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden kitap bağışı-

Şarkışla İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Kitabın Enkaz Olmasın" kampanyasına katkıda bulundu.

Reklam
Reklam

İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Yurt, proje kapsamında 150 kitap bağışında bulundu. Yurt, Kaymakam Abdullah Uçgun'a öğrencilerin getirdikleri harçlıklarla aldıkları kitapları teslim etti.

Uçgun da, kampanyaya destek veren öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: