Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla İmam Hatip Lisesi'nde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Şarkışla İmam Hatip Lisesi'nde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

  1. Yıl Spor Salonu'ndaki programı 3 bin 500 kişi izledi. Okul Müdürü Ekrem Yurt'un günün ve anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, öğrenciler çeşitli gösteriler sundu, okul korosu ilahiler seslendirdi. Salondakilerden bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

    Şarkışla Kaymakamı Davut Gül köy gezileri kapsamında Çanakçı Köyü İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

    Öğrencilerle sohbet eden Gül, parmağına diken battığı için ağlayan 8 yaşındaki Sıla Akın'ı teselli etti. Gül, öğrencilere kitap hediye verdi.

    Konya'ya tayin olan Şarkışla Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güdücü için veda yemeği düzenlendi. Bir restorandaki yemekte, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bilgiç ve kurs öğretmenleri, Güdücü'ye çeşitli hediyeler verdi.

    Şarkışla Kaymakamlığınca hazırlanan "Kumbaralar açılıyor, çocuklar kitapla buluşuyor" kapsamındaki kitap fuarında "Aşka Ağlayan Derviş" adlı kitabın yazarı Mahmut Ulu, Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda ilk ve ortaokul öğrencilerine yazdığı kitap hakkında bilgi verdi.

    Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: