Şarköy Belediyesi, İlçenin İkinci Büyük Caddesini Güzelleştirme Çalışmalarını Hafta Sonunda Da Çalışma Yaparak Bitirmeye Çalışıyor.

Tekirdağ'ın Şarköy Belediyesi, ilçenin ikinci büyük caddesini güzelleştirme çalışmalarını hafta sonunda da çalışma yaparak...

Tekirdağ'ın Şarköy Belediyesi, ilçenin ikinci büyük caddesini güzelleştirme çalışmalarını hafta sonunda da çalışma yaparak bitirmeye çalışıyor.

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Dr.Cemal Özkan Caddesindeki çalışmalar nedeniyle, cadde üzerinde ev ve iş yeri olan vatandaşlardan biraz sabır istediğini belirterek “Dr.Cemal Özkan Caddesindeki çalışmalarımız tamamlandığında, ilçemiz ikinci ve önemli bir caddeye daha kavuşmuş olacak. Caddedeki ev ve işyerlerinin değeri artacak, ticaretin yoğun olduğu bir yer olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Bir süre önce Çorlu Belediyesi’nden getirilen asfalt freze makinası ile yol çalışmalarına başlanan Dr.Cemal Özkan Caddesinde, yağmur suyu kanalları açılarak boruları döşenmeye başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Süleyman Altınok “Çorlu Belediyesi’nden asfalt freze makinasını alarak, caddenin asfaltlarını söktük. Yağmur suyu kanalları için kazıya başlayarak boruları döşemeye başladık. Havalar izin verirse 1 ay içerisinde boruları döşeriz. O nedenle hafta sonlarında da durmaksızın çalışıyoruz.

Dr.Cemal Özkan Caddesini, Atatürk Caddesi gibi yapacaklarını ifade eden Altınok “Şarköy’e örnek ikinci bir cadde kazandırmış olacağız. Cadde gidiş geliş olmak üzere ikiye ayrılacak. Ortasına 4 bin m2, yaya kaldırımına 2 bin 500 m2, lise önüne bin m2 ve Marmara Caddesine de bin 500 m2 olmak üzere toplam 9 bin m2 parke taş döşeyeceğiz. Cadde zemini yine ışıklı olacak. Yağmur suyu borularının geçtiği yerlerde akasya ağaçları olması nedeniyle mecburen keseceğiz, cadde tamamlandığında yerine, her zaman yeşil kalan bodur süs ağaçları dikeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: