Şarköy Kızılay Tesisleri 4’üncü Kez İhaleye Çıkıyor

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bulunan Kızılay’a ait turisttik otel 5 yıllığına kiralanmak için ihaleye çıkacak. Daha...

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bulunan Kızılay’a ait turisttik otel 5 yıllığına kiralanmak için ihaleye çıkacak. Daha öncede 3 kez ihale eden otele kiracı bulunamamıştı.

14 Haziran 2011 ve 16 Mart 2012 ve 5 Nisan 2012 tarihlerinde ihaleye çıkartılan, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesindeki Kızılay Tesisleri, 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü 4’üncü kez ihaleye çıkıyor.

Mülkiyeti Türk Kızılayı’na kullanma hakkı Şarköy Kızılay Şubesi’ne ait, İstiklal Mahallesi 73 ada, 2 parselde kayıtlı, bin 580 metre yüzölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan ve otel olarak kullanılan 2 katlı, kagir bina yap-kirala-devret modeliyle, kapalı zarfla teklif alma, açık arttırma usulü ihalesi 2 Temmuz 2012 günü saat 15:00’de şube binasında ihalesi yapılacak.

Reklam
Reklam

Kızılay Tesisleri 4’üncü kez ihaleye çıkarken, kiralama süresi 5 yıl olarak belirlendi.

İhaleye katılacak olanlar, Şarköy şubesinden 50 TL karşılığında şartnameyi alabilecekler.

Kızılay Derneği Şarköy Şubesinin, Ziraat Bankası’ndaki hesabına 5 bin dolar geçici teminatı yatıran ilgililer, yıllık kiralama bedelinin 70 bin TL altına düşmemek kaydıyla kiralama teklifinde bulunabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: