Şarköy’de Genç Öğretmenler Yemin Etti

Şarköy ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk...

Şarköy ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ballı, anıta çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından düğün salonunda program devam etti.

Şarköy Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törende, günün önemine yönelik konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ballı yaptı. Mesleğe adım atan öğretmenler adına konuşan Yeliz Derya Yöntürk, bir zamanlar öğrenci olarak yer aldığı salonda, öğretmen olarak bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek “Ben bir öğretmen kızı olarak mesleğe adım atıyorum. Uzun yıllar yer alacağımız bu meslekte öğrencilerimize en iyiyi vermek için çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Mesleğe yeni adım atan öğretmenler, Türk Bayrağı üzerine yemin ederek ant içti.

Program, Mürefte ÇPL öğretmeni Nejdet Şahin, Şarköy Anadolu Lisesi öğretmeni Uğur Şahin Tağı’nın saz ve gitarıyla çaldığı türküleri öğrencileri seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz