Şarköy’de kitap okuma yarışması düzenlendi

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının Gençliğe Değer Projesi kapsamında Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma yarışması düzenlendi.Gazi Süleyman Paşa Camii’nde düzenlenen etkinlikte bir dakika içerisinde en fazla kelime okuyan Şarköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri belirlenerek çeşitli hediyeler verildi.Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen, "Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda aktif bireyler yetişmesine katkı sağlamak, kitap ve okuma üzerine farkındalık oluşturmak, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir yarışma düzenledik" dedi.Etkinlik yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve "Peygamberimiz ve Gençlik" kitabının hediye edilmesiyle sona erdi.

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından Diyanet İşleri Başkanlığının Gençliğe Değer Projesi kapsamında Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma yarışması düzenlendi.
Gazi Süleyman Paşa Camii’nde düzenlenen etkinlikte bir dakika içerisinde en fazla kelime okuyan Şarköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri belirlenerek çeşitli hediyeler verildi.
Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen, "Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda aktif bireyler yetişmesine katkı sağlamak, kitap ve okuma üzerine farkındalık oluşturmak, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir yarışma düzenledik" dedi.
Etkinlik yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve "Peygamberimiz ve Gençlik" kitabının hediye edilmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz