Şarköy'de Romanlar Kutlu Doğum mevlidi okuttu

Şarköy'deki Romanlar tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde mevlit okutuldu.

Şarköy'deki Romanlar tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde mevlit okutuldu.

Şarköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu, mevlid programında yaptığı konuşmada, bu yılki Kutlu Doğum Haftası'nın ana temasının, "Kardeşlik" olduğunu belirterek, aynı ülkenin insanları, aynı inancın mensupları olarak kardeşliğin ön plana çıktığı bir atmosferi birlikte yaşadıklarını söyledi.

Yeşiloğlu, bu günde bu mahallede Roman kardeşleriyle kardeşliğin en güzel örneklerinin oluştuğu ve geliştiği bir kutlu doğum merasiminin gerçekleştirildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Şarköy Roman Dernekleri Başkanı Mustafa Çelikdöven de bu yıl 6'ncısını düzenledikleri etkinliğin geleneksel hale geldiğini belirterek, "Peygamberimizi herkes gibi bizde çok seviyoruz. Sevgimizin belirtisi olarak her yıl böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz