Şarköyspor’un Kermesine İlgi Büyük Oldu

Tekirdağ’ın Şarköyspor’a maddi açıdan destek sağlanması için 17 Ağustos Cuma günü açılan bayram süresince de...

Tekirdağ’ın Şarköyspor’a maddi açıdan destek sağlanması için 17 Ağustos Cuma günü açılan bayram süresince de açık olan kermese vatandaşlar ve tatilini ilçede geçiren misafirler büyük ilgi gösterdi.

Şarköyspor Başkanı Hakan Adalıoğlu ile İkinci Başkan Ahmet Gürol’un kermeste yer alarak, kermesi ziyaret edenlere spor kulüplerine destek olunmasını istedi.

2011-2012 sezonunda dış sahada oynamanın zorluğunu yaşadıklarını, 2012-2013 sezonunu da dış sahada oynayacaklarını belirterek, futbol takımının ürünlerini alarak maddi destekte bulunmalarının faydasının görüleceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Başkan Hakan Adalıoğlu “Tekirdağ Süper Amatör Lig ve U liglerinde oynayan gençlerimiz tamamen Şarköy’ün kendi öz değerlerinden oluşuyor. Dışarıdan her hangi bir gelirimiz yok. Geçen sezon çim sahamız olmadığı için maçlarımızı Malkara’da oynadık, bu sezon da sahamız yapılana kadar dışarıda oynayacağız. Bu da bize maddi bir külfet getiriyor. Bu amaçla kermesi düzenledik” dedi.

İkinci Başkan Ahmet Gürol “Kermeste futbol takımızın adı ve armasının yer aldığı forma, şapka, tişört, atkı, anahtarlık dışında futbol topu, çakmak ve diğer ürünlerimiz bulunuyor. Şu an futbol takımımızın forma ve atkılarına büyük ilgi oluştu. Kermesimiz Kızılay tesisleri bahçesinde yer alıyor, bayram süresince de açık olacağız, herkesi bekleriz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: