Sart Antik Kenti'nde Konser

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Sart Antik Kenti'nde konser verdi.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Sart Antik Kenti'nde konser verdi.

Konseri, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Sart Belediye Başkanı Ali Güngör başta olmak üzere kasaba halkı izledi.

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, konserin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın girişimleri ile gerçekleştirildiğini ve yaz dönemi boyunca Ege'deki antik kentlerde konserin sürdürüleceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ise konserin Sart Antik Kenti'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Daşöz, "Hepimiz, Manisa'nın çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Manisa'yı 15 marka kentten biri olarak ilan etti. Bu tür organizasyonlarla Manisa'nın tanıtımı sürdürülmeye devam edecek" dedi.

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: