Sartlı Öğrencilerden Muhteşem Tiyatro

Salihli'nin Sart Mahmut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen "İzdivaç Meselesi" adlı tiyatro gösterisi beğeni topladı.

Salihli'nin Sart Mahmut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen "İzdivaç Meselesi" adlı tiyatro gösterisi beğeni topladı.

Sart Mahmut İlköğretim Okulu Öğretmeni Mehmet Çevik'in yazıp yönettiği oyunda okul öğrencileri Özgür Özer, Asya Burak, Hülya Karaman, Tuğçe Koç, Zeynep Kayaalp, Oğuz Baysal, Bahar Ariz Kamuran Ariz, Mısra Çelik, Gözdenur Çiçek, Batuhan Yöndem, Döndügül Aydın , Zehranur Erdoğan, Beyza Kılınç ve Abuzer Aslan rol aldı. Okulun çok amaçlı salonunda sahnelenen oyunu Sart Belediye Başkanı Ali Güngör'de izledi. Oyun sonunda Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, Okul Öğretmeni Mehmet Çevik'e çiçek takdim etti. Ayrıca Okul Müdürü Halil Tekin'e okul öğretmeni ve öğrencilerinin göstermiş olduğu üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, "Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gösterdikleri azim ve gayret bizleri çok mutlu etti. Onlara her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Bu gün bu salon da emeği geçen tüm katılımcılara ve bu güzel programa gelen tüm misafirlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: