Saruhanlı Belediyesi 3 Yeni Hizmet Aracı Satın Alacak

Saruhanlı İlçe Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılması amacıyla kanal, su tankeri ve vakumlu yol süpürme aracı satın alacak.

Saruhanlı İlçe Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılması amacıyla kanal, su tankeri ve vakumlu yol süpürme aracı satın alacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisa'nın Büyükşehir olmasıyla Saruhanlı Belediyesi'nin hizmet götürdüğü sınırların köy ve beldelere uzanacağını kaydetti.

Bu kapsamda geleceğe dönük planlar yaptıklarını dile getiren Yaralı, bunun ilk somut örneğini hayata geçirerek belediyeye 3 yeni hizmet aracı almaya karar verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuyu belediye meclis toplantısında da görüştüklerini, araçların satın alınması için İller Bankası'ndan kredi kullanılması konusunda onay aldıklarını ifade eden Yaralı, "3 yıl vadeli 700 bin lira kredi kullanacağız. Bu kredi ile 3 yeni hizmet aracını belediyemize kazandırmış olacağız. Bu araçların üçü de ihtiyaç, özellikle kanal açma aracına ileriki yıllarda daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çünkü yeni faaliyete geçen, geçmekte olan kanalizasyon şebekemiz var. Bu araç şebeke tıkanıklığı acil durumlarda kullanılacak" diye konuştu.

Muhabir: Muammer Kökcüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: