Saruhanlı Belediyespor, Türkiye Şampiyonasına “merhaba” Dedi

Manisa’da 19 yaş altı takımların mücadele ettiği 1. Amatör Kümenin Türkiye Şampiyonası play off maçında...

Manisa’da 19 yaş altı takımların mücadele ettiği 1. Amatör Kümenin Türkiye Şampiyonası play off maçında Saruhanlı Belediyespor, Turgutlu Belediyespor’u 5-3 yendi.

Manisa Ertuğrul Dilek stadında oynanan maçın ilk yarısı 3-1 Turgutlu sporun üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Saruhanlı, iyi oyununu 4 gülle süsleyerek karşılaşmayı 5-3 kazandı.

Yeşil-Beyazlı ekip maç sonrasında şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. Saruhanlı’nın kupa ödülünü Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Mersinli verdi.

Reklam
Reklam

Takım antrenörü Mutlu Çamlıyer, “Çok zorlandığımız bir maçtı. Basit goller yedik; ancak sonuna kadar kazanma isteğimizi sahaya yansıttık. 4. kez bu sevinci yaşıyoruz. Türkiye Şampiyonası’ndan iyi bir dereceyle dönmek istiyoruz. Bu şampiyonluğu Saruhanlı Belediyespor camiasına armağan ediyoruz” dedi.

Saruhanlı Belediyespor, bu galibiyeti ile Manisa’da 19 yaş altı takımlar arasında Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanana 3 takımdan biri oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: