Saruhanlı Devlet Hastanesi'nin Afet Planı Belirlendi

Saruhanlı Devlet Hastanesi yöneticileri, muhtemel afet olaylarında yapılması gereken plan ve faaliyetleri düzenledikleri toplantıda belirledi.Devlet...

Saruhanlı Devlet Hastanesi yöneticileri, muhtemel afet olaylarında yapılması gereken plan ve faaliyetleri düzenledikleri toplantıda belirledi.

Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Fatma Neslim Yağlı’nın başkanlığında yapılan toplantıda, Hastane Afet Planı’nda görev alan personel de hazır bulundu. Başhekim Yağlı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, olağan dışı acil durumlar meydana gelmeden önce hastanede alınması gereken önlemleri belirlediklerini kaydetti.

Oluşabilecek riskleri de tespit ettiklerini dile getiren Yağlı, acil durum sonrasında meydana gelen zararları hafifletme, müdahale etme ve kurumu eski haline getirme çalışmalarını disiplin altına alan bir yönetim modeli hazırladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz