Saruhanlı Emniyetine Kutlama Ziyaretleri

Saruhanlı'da, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yılı dolayısıyla toplumun her kesiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kutlama ziyaretleri...

Saruhanlı'da, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yılı dolayısıyla toplumun her kesiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kutlama ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Polis haftası etkinlikleri kapsamında CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek görev başındaki polis memurlarına karanfil hediye etti.

Ekici, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ı makamında ziyaret etti. CHP’li Ekici, ziyarette yaptığı konuşmada 24 saat görev başında olan polislerin zor ve kutsal bir görevi yaptıklarını belirterek, polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Hacırahmanlı Beldesi İlköğretim Okulu öğrencileri de polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Emniyet Müdürü Balaban, öğrencilerle sohbet etti.

Bu arada, Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Huri Uslu da personeliyle birlikte, Emniyet Müdürü Balaban’ı ziyaret ederek, Polis Haftası'nı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: