Saruhanlı Tam Gaz Yola Devam

Grubunda hiç yenilgi almadan lider olarak müsabakalarına devam Saruhanlı Belediye Spor U-19 takımı, bu sezonda...

Grubunda hiç yenilgi almadan lider olarak müsabakalarına devam Saruhanlı Belediye Spor U-19 takımı, bu sezonda grubunda şampiyon olup Saruhanlı’yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmek istiyor.

Grubun güçlü takımlarından Kırkağaç Acar İdman Yurdunu ligin ilk yarısında 9-0 yenen Saruhanlı, ikinci devrenin ilk maçında da deplasmanda 4-0 yendi.

Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergileyen Saruhanlı Belediye Gökhan’ın mükemmel serbest vuruş golü ile kilidi açtı. Ardından Emre Adıgüzel ve Sezgin Kaplan’ın 2 golü ile skoru 4 yaptı.

Reklam
Reklam

Takımın tamamı Süper Amatör kadrosunda olan U -19 takımda hedef Şampiyonluk. Maç ile ilgili açıklama yapan antrenör Mutlu Çamlıyer, şöyle dedi: “3 sezondur hedeflediğimiz Türkiye Şampiyonası'na gitmenin verdiği özgüven ve sporcularımın hemen hepsini A takımda değerlendiriyor olmamız, oyuncuların kendilerine olan güvenini arttırdı. Bu da müsabakalara yansıyor. Öncelikli amacımız grup şampiyonluğu ve Türkiye Şampiyonası ikinci amacımız ise bu takımın tamamının olduğu bir Süper Amatör ekibi. Bu doğrultuda 7-8 oyuncunun önümüzdeki sezon A Takımda oynamasını istiyoruz. Her şey Saruhanlı gençliği için.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: