Saruhanlı'da 2 Bin 27 Yuvayı Devlet Isıtıyor

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan kömür dağıtımının Ocak ayı...

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlatılan kömür dağıtımının Ocak ayı sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Kaymakam Otcu, Saruhanlı Tekel Yaprak Tütün İşletme Müdürlüğü’nün atıl haldeki depolarında faaliyet gösteren kömür depolama ve dağıtım merkezine ziyarette bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Otcu, burada kömür yükleme ve dağıtım işinde çalışan işçilerle bir süre sohbet edip çay içti. Kaymakam Otcu, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde bu yıl 2 bin 27 aileye bin 900 ton kömür verileceğini ifade ederek, şunları söyledi: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için talep ettiğimiz bin 900 ton kömürün bin 640 tonu depolarımıza geldi. Bunun 592 tonu ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılarak teslim edildi. Ocak ayı sonuna kadar ilçemize tahsis edilen bin 900 ton kömürün tamamını ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiğimiz 2 bin 27 aileye ulaştırmış olacağız.”

Reklam
Reklam

Kömür indirme, yükleme ve dağıtımında 12 işçinin görev yaptığını dile getiren Otcu dağıtımların, yaptıkları protokol gereği merkez ve belde belediye, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sarıkız Sulama Birliği'ne ait kamyonlarla ücretsiz olarak yapıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: