Saruhanlı'da 24 Okul Binasında Onarım Yapılacak

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, ilçe merkezi, belde ve köylerde bulunan toplam 24 ilköğretim okulu binasında bakım...

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, ilçe merkezi, belde ve köylerde bulunan toplam 24 ilköğretim okulu binasında bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Saruhanlı’da ilköğretim okullarının küçük onarımı için inşaat malzemesi alımı amacıyla ihale düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gülsoy’un bşkanlığında yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İlçe Özel İdare Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ihalede katılımcı firmalar, alımı gerçekleşecek malzemeler için belirledikleri fiyatları kapalı zarf içinde ihale komisyonuna sundu.

Reklam
Reklam

İhale Komisyonu Başkanı Gülsoy, tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğunu belirtti. Yapılacak incelemenin ardından ihalenin kesinleşeceğini ve söz konusu malzemelerin satın alınacağını ifade eden Gülsoy, daha sonra bu malzemelerde okullarda bakım ve onarım çalışmasına başlanacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz