Saruhanlı'da Birlik Encümen Üyeleri Seçildi

Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeliğine, İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Kesici ve...

Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeliğine, İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Kesici ve Mehmet Salatacı ile Develi Köyü Muhtarı Hüseyin Göksu ve Kepenekli Köyü Muhtarı Adil Karadağ seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı, Birlik Başkanı ve Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun başkanlığında yapıldı. Kaymakam Otcu’nun kısa bir konuşma yaptığı toplantıda Birliğin 2012 yılı faaliyet ve gelir gider ile kesin hesap raporları okunup, oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantının son bölümünde ise Birliğin 2013 yılı Encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Seçimde aday olan İl Genel Meclisi üyelerinden AK Partili Mehmet Salatacı ve Mehmet Baltacı 18’er, MHP’li Mesut Kesici ise 23 oy aldı. Baltacı ile Salatacı arasında çekilen kura sonucunda Mehmet Salatacı, Mesut Kesici ile birlikte encümen üyesi seçildi.

Reklam
Reklam

Köy muhtarlarından aday olan Kepenekli Muhtarı Adil Karadağ 19, Develi Muhtarı Hüseyin Göksu ile Sarıçam Muhtarı Osman Kabaklıoğlu 15’er, Bahadır Muhtarı Nihat Yıldırım ise 2 oy aldı.

Kabaklıoğlu ile Göksu arasında çekilen kurada şans Göksu’dan yana güldü. Muhtar Göksu, Kepenekli Muhtarı Adil Karadağ ile birlikte encümen üyesi oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: