Saruhanlı'da Devlet Memurlarına Eğitim

Saruhanlı ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, “Vatandaş-memur ilişkileri ve protokol kuralları” konulu eğitim semineri...

Saruhanlı ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, “Vatandaş-memur ilişkileri ve protokol kuralları” konulu eğitim semineri verildi.

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun da katıldığı seminerde, “Vatandaş-Memur ilişkileri” masaya yatırıldı. Seminerde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Duran “protokol”, Anadolu Lisesi Rehberlik öğretmeni ve Psikolojik Danışman Mehmet Turgut da “vatandaş-memur ilişkileri” konusunda bir sunum yaptı.

Toplantıda, sunumların yanı sıra vatandaş-memur ilişkilerinin daha da iyileştirilmesi ve yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için nelerin yapılabileceği görüşülerek tartışıldı.

Reklam
Reklam

Kaymakam Otcu, toplantı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen seminerin İlçe İnsan Hakları Kurulunun aldığı tavsiye kararı üzerine gerçekleştirildiğini anımsattı. Seminerinde, vatandaş-memur ilişkilerinin daha iyileştirilmesinin amaçlandığını ifade eden Otcu, “Vatandaş-memur ilişkilerinde yaşanan/yaşanabilecek olumsuzlukların giderilmesi ve önlenmesini amaçlıyoruz. Önümüzdeki günlerde hazırlanan program dahilinde gruplar halinde bütün kamu personelinin katılımı ile toplantılar yapılacak. Toplantıların iletişim ve yönetimin daha iyi anlaşılması ve içselleştirilmesi ve insan hakları ihlallerinin önlenmesi anlamında faydalar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: