Saruhanlı'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek beldesinde iki grup arasında yaşanan silahlı saldırıda, o sırada yoldan...

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek beldesinde iki grup arasında yaşanan silahlı saldırıda, o sırada yoldan geçen ve olayla ilgisi olmadığı öğrenilen bir kişi vuruldu.

Alınan bilgiye göre, Dilek beldesinde yaşayan B.K (35) ile kardeşi G.K (32) evlerinin bahçesinde oturdukları sırada, S.A.’nın (19) kullandığı otomobilin içinden av tüfeğiyle kendilerine doğru ateş edildi. Av tüfeğinden çıkan saçmalar, bu sırada yoldan geçen ve olayla ilgilisi olmadığı öğrenilen Belediye işçisi S.G.’nin (36) sağ ve sol ayak bileğine isabet etti. Olayda yaralanan S.G. Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü S.A. ile yanında bulunan T.G. (35), Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Üzerlerine ateş açılan ve olaydan yara almadan kurtulan kardeşler ile, saldırgan iki kişi arasında geçmişe dayalı husumet bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: