Sasha Cuıc, Olin Edirne'de

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Hırvat oyuncu Sasha Cuic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Edirne...

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, Hırvat oyuncu Sasha Cuic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Edirne ekibi bir süredir görüşmelerde bulunduğu prensipte anlaşma sağladığı Hırvat power forvet Sasha Cuic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Cuic daha önce 2008-09 sezonunda şu an Olin Edirne’nin koçu olan Gökhan Taştimur’un çalıştırdığı Erdemir’de forma giymişti. Erdemir’den sonra ABD D-Ligi’nde oynayan Cuic 2010-11 sezonunda İran’ın Gorgan takımında yer aldı. Bir süredir Olin Edirne ile antrenmanlara çıkan Sasha Cuic, 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayabiliyor.

Reklam
Reklam

Oregon State çıkışlı olan Cuic’in kariyerinde daha önce Rotterdam (Hollanda), AEL (Güney Kıbrıs), Erdemirspor (Türkiye), Los Angeles D-Fenders (NBDL), New Mexico Thunderbirds (NBDL) ve Gorgan (İran) takımları yer alıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, 1 yıllık sözleşme imzalanan 2,08 metre boyundaki 1983 doğumlu Cuic'in, önümüzdeki günlerde takıma katılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: