Sasiad Üyeleri Sri Lanka Gezisinden Döndü

Salihli Sanayici ve İş Adamları Derneği (SASAD) üyeleri, Sri Lanka ve Maldiv Adaları'na yaptıkları ziyaretten...

Salihli Sanayici ve İş Adamları Derneği (SASAD) üyeleri, Sri Lanka ve Maldiv Adaları'na yaptıkları ziyaretten döndü.

Sri Lanka ve Maldiv Adaları'na yaptıkları kültürel ve ticari geçen gezide değişik kültürleri yerinde görme fırsatı yakalayan SASİAD üyeleri, seyahatten memnun olduklarını belirttiler. Gezide Türk yatırımcılara ait fabrika ziyaretinin yanı sıra yöresel tarım ürünlerini de inceleyen heyet, Maldiv ve Sri Lanka da Türk müteşebbisler tarafından finanse edilen Türk okullarını da ziyaret ederek, orada görev yapan Türk öğretmenlere moral verdiler.

Reklam
Reklam

Geziye katılan işadamlarından Hasan Hüseyin Yağcıköse, “Gezimiz çok verimli geçti, yeni kültür ve yeni pazarları tanıma fırsatı yakaladık. Yaptığımız ziyaretler esnasında Sri Lanka’ya satabileceğimiz veya ithal edebileceğimiz ürünler üzerinde arkadaşlarla görüştük. Döndüğümüzde de bu konu hakkında detaylı bir çalışma yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: