SASKİ, Çamyolu'na 9 Kilometrelik Hat Döşüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Çamyolu Mahallesi'nin altyapı sorununun çözümü için çalışma başlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Çamyolu Mahallesi'nin altyapı sorununun çözümü için çalışma başlattı.

Çamyolu'ndaki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çamyolu'nun Sakarya'nın önemli mahallelerinden biri olduğunu söyledi.

Keleş, mahallenin imar sorununun halledildiğini ve imar planlarının yapıldığını belirterek, "SASKİ de buna paralel projelerini geliştirdi. Şu anda da kanalizasyon çalışmaları başlamış bulunuyor. Yıl sonuna kadar tamamlanacak çalışmalar neticesinde Çamyolu bölgesinde ikamet eden vatandaşlarımızın altyapı sorunları kalıcı şekilde çözüme kavuşacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çamyolu'nda 965 bin liralık yatırımla 9 bin 244 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşeyeceklerini dile getiren Keleş, proje kapsamında yapılacak terfi merkezi vasıtasıyla Çamyolu'ndan toplanacak atık suların Karaman Atık Su Arıtma Tesisleri'ne ulaştırılacağını ifade etti.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: