Saski Genel Müdürü Keleş Baro’yu Ziyaret Etti

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte Sakarya Barosu Başkanlığı’na seçilen Recep...

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları ile birlikte Sakarya Barosu Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları Atilla Toprak ve Naci İris ile birlikte kısa bir süre önce Sakarya Barosu Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Hacıeyüpoğlu’na SASKİ tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İnsan Hakları noktasındaki mücadelelerde bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştiren Sayın Recep Hacıeyüpoğlu’nun bundan sonra da Baro Başkanı olarak önemli çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum. Bu vesileyle Baro Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı çalışmalarının daimi olmasını diliyorum.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise,” Desteği ve ziyareti için SASKİ Genel Müdürü Rüstem Bey’e teşekkür ederim. Umarım önümüzdeki dönemde Sakarya’daki tüm kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa önemli çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: