SASKİ'den abonelere fatura ödeme uyarısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehirde faaliyette bulunan...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehirde faaliyette bulunan fatura ödeme noktaları ile herhangi bir resmi bağlarının bulunmadığını söyledi. Keleş, "Fatura ödeme noktaları adı altında hizmet veren bu tür işyerlerine yapılan ödemelerde yaşanacak sorunlar kurumumuzun sorumluluğunda değildir.” dedi.
Rüstem Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, abonelerine fatura ödemelerine ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarının bulunduğunu kaydeden Keleş, abonelerin faturalarını, anlaşmalı bankalar aracılığıyla otomatik ödeme talimatıyla, ilçeler ve merkezde bulunan toplam 25 noktadaki veznelerinden yapabileceğini ifade etti.
Keleş, bunlarında dışında PTT ve krediksler ile yapılan protokollerle Türkiye’nin her yerinden, internet adresi ile de dünyanın her yerinden abonelerine 7 gün 24 saat fatura ödeme hizmeti verdiklerini dile getirdi.
Keleş, şöyle devam etti: "Cumartesi günleri nöbetçi abone ve tahsilât vezneleriyle fatura tahsilâtı ve abone kayıt işlemleri gerçekleştiriyoruz. Serdivan AVM, Ada AVM, Adapazarı Kültür Merkezi ve Sakarya Üniversitesi Merkez Kafeteryası gibi noktalara yerleştirilen KİOSK’lar ile de vatandaşlarımız zaman harcamadan su faturalarını ödeyebilmektedirler." dedi.
Şehirde bulunan fatura ödeme noktalarıyla herhangi bir resmi bağlarının bulunmadığının altını çizen Keleş, “Son zamanlarda şehrimizin çeşitli yerlerinde açılan fatura ödeme noktalarının kurumumuz ile resmi bir bağı bulunmamaktadır. Bu tip yerlere yapılan fatura ödemelerinde meydana gelecek problemler de kurumumuz mesuliyetinde değildir. Ödemeleriniz ile ilgili herhangi bir mağduriyete maruz kalmamak ve ödemelerinizin görülebilmesi için genel müdürlüğümüz tarafından sunulmakta olan ödeme seçeneklerini tercih etmenizi tavsiye ederiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz