Şaşkın oto hırsızı yakalandı

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'ta bir otomobili çalan oto hırsızı, Beşiktaş-Standart Liege maçı nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınan İnönü Stadı'nın yanından geçerken maçta görevli polisler tarafından fark edilerek kıskıvrak yakalandı. Oto hırsızı polislere zor anlar yaşattı.

İsmi açıklanmayan hırsız, 34 NZE 16 plakalı Uno marka bir otomobili Beşiktaş'tan çalarak, Dolmabahçe yönüne doğru kaçmaya başladı. Otomobilin sahibi, otomobilinin çalındığını fark edip durumu polise bildirince ekipler harekete geçti. Şaşkın hırsız, Beşiktaş-Standart Liege maçı nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınan İnönü Stadı'nın yanından geçerken, maçta görevli polisler tarafından fark edildi. Polis ekipleri, durdurdukları otomobilde bulunan oto hırsızını etkisiz hale getirerek otomobilden indirdi. Oto hırsızı, teslim olmamak için karşı koyduysa da Yunuslar'a daha fazla direnemedi. Oto hırsızı etkisiz hale getirildikten sonra maçta görevli bir polis ekibine teslim edildi. Şahıs, ekip otosuyla polis merkezine götürüldü.

Reklam
Reklam

Öte yandan oto hırsızının, otomobilin anahtarını, sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak, Beşiktaş'taki bir kafede, oturduğu masanın üzerinden aldığı belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.