Sason Belediyesi’nden halk eğitim binası için hibe arsa

Daha önce Sason’a kapalı spor salonu ve 200 kişilik kız yurdu binası için arsa hibe...

Daha önce Sason’a kapalı spor salonu ve 200 kişilik kız yurdu binası için arsa hibe eden Sason Belediyesi,
2 bin 567 metrekarelik 2 parsel arsayı da Sason Halk Eğitim Müdürlüğü binası için hibe etti.
Bu tür yapılara her zaman katkı sunmaya hazır olduğunu belirten Başkan Arslan, "2009 senesinden bu yana Halk Eğitim Merkezi binasına yer aranıyor fakat bir türlü çözüm bulunamıyordu. Ben Sason’unda geleceğini düşünerek Sason’a yaraşır bir Halk Eğitim Merkezi'nin yapılması için böyle bir hizmete öncülük etmek istedim.Daha önce yaptığımız hibe hizmetleri herkesçe aşikârdır. Biz daha güzel, daha huzurlu bir Sason için elimizden geleni yapacağız ve bunun için de elimizde bulunan bütün imkanları kullanıyoruz. Belediyemiz bunca borç altında olmasına rağmen biz bu hizmete öncülük ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Değerli Sasonlu vatandaşlarım için hayırlısı olur inşallah." dedi.
Sason Malmüdürü Murat Kaptanoğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ezgin ile birlikte İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü'nde arsayı hibe eden Başkan Arslan, böyle bir hizmete imza atmaktan çok memnun olduğunu ve bu hizmetin bütün Sason’a hayırlar getirmesini dilediğini belirtti.

Reklam
Reklam

İLÇE HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ, EMİN EZGİN TEŞEKKÜR ETTİ
İki yıldır arsa arayışında olduklarını belirten Halk eğitim Merkezi Müdürü Emin Ezgin de "İki yıla aşkındır arsa arayışında olduğumuz ve 2009 yılından beri ödeneği bekleyen bu projeyi hayata geçirebilmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Emeği geçen başta Sason İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz