Sason Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Sason Halk Eğitim Merkezi'nce açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru ürünler için yıl sonu sergisi düzenlendi.

Sason Halk Eğitim Merkezi'nce açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru ürünler için yıl sonu sergisi düzenlendi.

Sason Kadın ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Kaymakam Bahadır Yörük, Sason'da düzenlenen kurslara kadınların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, bir yıl boyunca kadınlar tarafından hazırlanan birbirinden güzel eserlerin teşhir edildiği serginin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ezgin ise, serginin, giysi, dekoratif el sanatları, ahşap süsleme, takı tasarım, kuaförlük, ayakkabı üretimi, çocuk bakımı ve oyun etkinlikleri dallarındaki kursları kapsadığını ifade ederek, bu yıl açtıkları kurslara ilçe genelinde 3 bin kişinin eğitim gördüğünü, kurslarda 28 usta öğretici ve 200 öğretmenin görev aldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Kaymakam Yörük, eşi Sinem Yörük ve Belediye Başkanı Muzaffer Arslan serginin açılışını gerçekleştirdiler.

Muhabir: Metin Özmen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: