Sason İmam Hatip Lisesi’nde Tanıtım Yemeği

Batman'ın Sason ilçesinde önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmet verecek olan imam hatip lisesinde tanıtım yemeği...

Batman'ın Sason ilçesinde önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmet verecek olan imam hatip lisesinde tanıtım yemeği verildi.

Okulun kurucu Müdürü Osman Karataş’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe Müftü İlhan Güngördü, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Aydın, Belediye Encümeni Metin Ağım, öğrenci velileri ve esnaflar katıldı. Yemekten sonra konuşma yapan Okul Müdürü Osman Karataş, imam hatiplerin kuruluş amacı hakkında bilgi verdi.

Karataş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yeni kurulan imam hatip lisesi ve ortaokuluna kayıtlar için desteklerinizi bekliyoruz. Sizlerin sahip çıkmasıyla bu okullar eğitim-öğretime başlayacak ve devam edecek. Bu anlamda sizlerden ciddi bir gayret bekliyoruz. Kayıtlarımız devam ediyor. Okullarımızda kız ve erkek sınıfları ayrı olacak. Tam gün eğitim verilecek ve öğrencilerin en azami bir şekilde istifade edeceği programlar uygulanacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Müftü Vekili İlhan Güngördü, “Yıllardır özlemini çektiğimiz bir okulun Sason’da kurulması büyük bir nimettir. Çünkü bizim en büyük yatırımımız çocuklarımızdır. Bu anlamda çocuklarımızın beynini, ruhunu, kalbini faydalı şeylerle doldurmamız lazım. İmam hatipler bu yönüyle çok önemlidir. İmam hatiplerde yetişen öğrenciler Türkiye’nin çeşitli kademelerinde görev aldılar. Şu anda Türkiye’yi yöneten zihniyet imam-hatipten mezun olan zihniyettir. Başbakanımızı ve birçok bakanımız bu zihniyetten yetişmedir. İnşallah gün gelir Sason İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan gençlerimiz ülkede söz sahibi olacaklar.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: