Sason Kaymakamı, jandarma karakolları ve korucu noktalarını denetledi

Batman'ın Sason ilçesi Kaymakamı Bahadır Yörük, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı inceleme gezilerine devam ediyor....

Batman'ın Sason ilçesi Kaymakamı Bahadır Yörük, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı inceleme gezilerine devam ediyor. Kaymakam Yörük, ilçeye bağlı karakol komutanlıkları ve korucu görev noktalarını denetledi.
Bahadır Yörük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede güvenliğinin çok önemli olduğunu ve bu anlamda asker ve koruculara büyük görevler düştüğünü söyledi.
Bu anlamda güvenlik birimlerini tek tek gezerek birim yöneticilerinden brifing ve bilgi aldığını kaydeden Yörük, "İlçemizdeki karakolları ve korucu nöbet noktalarını gezdik. Güvenlik birimlerimizin daha güzel ortamlarda görev yapmaları için her zaman gerekli desteği vereceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz