Sason Milli Eğitim Şube Müdürü Irmak'tan Yaz Kurslarına Ziyaret

Sason Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Irmak, Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nce (Sason-Der) ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik

Sason Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Irmak, Sason Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nce (Sason-Der) ilk ve orta öğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen yaz kurslarını ziyaret etti.

Sason Kadın Gençlik Merkezi'nde Türkçe, matematik ve fen bilimleri gibi derslerde düzenlenen takviye nitelikli kursları ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan Irmak, sıcak havaya rağmen kursların sürmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Irmak, düzenlenen kursların önemli olduğunu ifade ederek, "Eğitim öğretim dönemindeki müfredata destek nitelikli düzenlenen kursları çok önemsiyoruz. Aşırı sıcaklara rağmen öğrencilerin kurslara devam etmesi de son derece önemli. Eğer gelecekte topluma faydalı olunmak isteniyorsa bu tür kurslara katılmak şart. İlçemizin ilerlemesi için öğrencilerimizin okuması şart. İlçede düzenlenen bu kurslar geleceğe yatırım yapmak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Özmen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz