Sason’da 400 Öğrenciye Giyim Yardımı

 İstanbullu İş Kadınları tarafından gönderilen 400 adet kışlık mont, Sason Yatılı Ortaokulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere törenle dağıtıldı.

İstanbullu İş Kadınları tarafından gönderilen 400 adet kışlık mont, Sason Yatılı Ortaokulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere törenle dağıtıldı. Mont dağıtım törenine Sason Kaymakamı Cihat Arık, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, yardım sahibi İstanbullu işkadınları Özlem Erginay ve Şebnem Akarsu ile diğer yetkililer katıldı. Montları kendi elleriyle öğrencilere giydiren Kaymakam Arık, “Öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra ihtiyaçlarının da karşılanmasında bir katkı sağladıysak ne mutlu bize. İlçemizin eğitimde kalkınabilmesi için herkesin üzerine görevler düşüyor. Bu vesileyle yavrularımız adına iş kadınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. İstanbul’dan ilçeye yardım getiren işkadınları Özlem Erginay ve Şebnem Akarsu da amaçlarının soğuk kış gününde çocukların gülmesine katkıda bulunmak olduğunu belirterek, “Bizim amacımız çocukların yüzünü güldürmektir. Daha çok kırsal kesimde olan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkımız olsun istedik. Onun için burayı tercih ettik. İnşallah bu tür yardımlarımız devam edecektir" diye konuştular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: