Sason'da "Gelecek Hayalimiz" Projesi

Sason'da "Gelecek Hayalimiz" projesi kapsamında Etüt Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler halı saha maçında biraraya geldi.

Sason'da "Gelecek Hayalimiz" projesi kapsamında Etüt Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler halı saha maçında biraraya geldi. Sason Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü halı sahasında düzenlenen ‘’Gelecek Hayalimiz’’ projesi kapsamında ilçede eğitim veren Etüt Merkezi öğrencileri katıldı. Öğretmen Samed Caran ile kurs sorumlusu Hamdi Çelebi'nin takım kaptanları olarak çıktığı maçta Çelebi’nin takımı 8-5 maçı aldı. Maçın ardından konuşan Çelebi, kazanmanın da kaybetmenin de doğal olduğunu önemli olanın insanların kaybederken bile kazanmayı bilmesi gerektiğini belirterek, "Biz burada çocuklarımızla güzel bir aktivitede bulunduk, galibiyet duygusundan ziyade amacımız öğrencilerimizin yoğun geçen ders temposundan arta kalan zamanlarını arkadaşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde geçirerek, sağlıklı bir nesil olarak bir geleceğe hazırlamaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: