Sason’da kız öğrenciler arasında voleybol turnuvası düzenlendi

Sason Kaymakamlığı, Sason Belediyesi, Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile ilköğretim okullarındaki...

Sason Kaymakamlığı, Sason Belediyesi, Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile ilköğretim okullarındaki kız öğrencilere yönelik ‘Bayanlar Voleybol Turnuvası’ düzenlendi. Turnuvaya 8 okul takımı katıldı.

Sason Spor Salonu’nda 7 Nisan’da başlayan müsabakalar 19 Mayıs'ta final maçları ile sona erecek. İlk defa sahalarda boy gösteren Sasonlu kızların bir hayli heyecanlı oldukları görüldü.

Kızlar, voleybol turnuvasında ilk maç Karşıyaka Kız YİBO İle Aşağı Karameşe İlköğretim Okulları arasında yapıldı.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güçhan Bekiroğlu, ilçede okullarda sporu teşvik etmek ve sporu tabana yaymak için çeşitli turnuvalar düzenlediklerini belirterek, ilköğretim okulları kızlar voleybol turnuvasının da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Turnuva ile ilçede kız çocuklarının sosyalleşmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Bekiroğlu, “Turnuvaya kız öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Çok çekişmeli geçen turnuvada kız öğrencilerimiz çok güzel bir performans sergilediler." dedi.

Törende konuşan Sason Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, turnuvayı kız öğrencileri spora teşvik etmek ve onlara sosyal ortam oluşturmak amacıyla düzenlediklerini dile getirirken, katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: