Sason'da Yaz Spor Okulları Açıldı

Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Yaz Spor Okulları hizmet vermeye başladı. Sason Spor...

Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Yaz Spor Okulları hizmet vermeye başladı. Sason Spor Salonu’nda düzenlenen törenle açılan yaz spor okulları, 6 branşta öğrencilere eğitim vermeyi hedefliyor.

Sason Kaymakamı Bahadır Yörük Yaz Spor Okullarıyla ilgili:'' Gençlerimizin ,yavrularımızın; kahvehane, internet kafe gibi sağlık açısından uygun olmayan yerlerde vakit geçirmeleri yerine,ilçemizde hizmet veren spor salonunda ve futbol sahasında boş vakitlerini eğlenerek ve spor yaparak değerlendirmeleri isabetli olacaktır. Umarım gençlerimiz Sason'da yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirir. Şimdiden Yaz Spor Kurslarına devam edecek çocuklarımıza ve çocuklarımızın eğitimlerine destek olacak herkese teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sason Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güçhan Bekiroğlu: ''Çocuklarımızın yaz tatilinde boş zamanlarında spor yapmaları için tüm olanakları İlçe Müdürlüğü tarafından ücretsiz sağlıyoruz. Kurslarımıza katılacak çocuklarımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyor, velilerden çocuklarını kurslarımıza göndermelerini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Müdürlük bünyesinde bulunan antrenörler tarafından Satranç, atletizm, voleybol, badminton, basketbol, masa tenisi olmak üzere toplam 6 branşta spor okullarındaki çocukların tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek ücretsiz spor eğitimi alacağı kaydedildi.

Bu arada Yaz Spor Okulu’na katılan minik ve genç sporculara tişört, şort gibi hediyeler dağıtılırken, çalışmalar, haftanın yedi günü her gün spor salonunda sürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: